ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime, η έκθεση ορόσημο του κάδου του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 17 Νοεμβρίου 2019, όπου όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα λάβει χώρα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας).

Πρόκειται για την έκθεση που αποτελεί την ισχυρότερη και πλέον εξειδικευμένη στον χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα με διεθνή πρότυπα. Στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019 αναμένεται να παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις από τον τομέα της μηχανοκίνησης σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες πλήρη ενημέρωση σχετικά με την αγορά του αυτοκινήτου.

Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με τη συμμετοχή των μεγαλυτέρων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο aftermarket του αυτοκινήτου, θα εκτίθενται ανταλλακτικά και αξεσουάρ, προϊόντα εξοπλισμού συνεργείων και συντήρησης αυτοκινήτων, ελαστικά και ειδικά προϊόντα για τη βελτίωση του αυτοκινήτου σας καθώς και λιπαντικά. Η μεγάλη επιτυχία της περυσινής έκθεσης με την προσθήκη της εκθεσιακής τέντας ευρωπαϊκών προδιαγραφών ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη και αυξάνει και τις συμμετοχές και τις προσδοκίες όλων μας.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Leave a comment

Scroll to Top
Skip to content